Foto’s verspreiden over Canvasdoeken

Een nieuwe trend op gebied van foto’s op canvas afdrukken, is het verspreiden van een foto over meerdere canvassen. We hebben het dan niet over 1 foto op 5 vierkante canvassen, maar een speciale foto of abstract ontwerp op verschillende formaten canvasdoeken.

Foto op 5 canvasdoeken

In bovenstaand voorbeeld zien we een abstract ontwerp, dat doorloopt over 4 canvassen. De canvassen hebben allemaal verschillende afmetingen, waardoor het geheel een uniek kunstwerk wordt. In het onderstaande voorbeeld, hebben we een afbeelding geprint op 5 canvasdoeken: 2 grote, 2 middelmatige en 1 kleine.

Foto op 4 verschillende canvasdoeken

Wil je een foto op meerdere canvasdoeken afdrukken? Dan heb je een hele grote foto nodig (lees: hoge resolutie). Deze kun je met Photoshop opknippen in meerdere afbeeldingen, zodat deze in goede kwaliteit op canvas afgedrukt kunnen worden. Handig is om het ontwerp van je canvassen als extra laag in Photoshop, of een ander fotobewerkingsprogramma, te plaatsen.

Deze vorm van wanddecoratie kan in sommige gevallen erg duur zijn, maar je krijgt zo wel een uniek kunstwerk die je aan de muur kunt hangen. Natuurlijk kan je het kunstwerk ook op andere materialen printen zoals aluminium, plexiglas of een poster. Hebben jullie zelf nog ideeën? Laat dan een reactie achter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s